To nie mój podzia³ expa ale mam pare w±tków ale s± napisane pod!
- Gdzie siê Expiæ na jakim lvl
1 level- Dzikie Psy
2 level- Dzikie psy, wilki(zwykle b±d¼ g³odne)
3 level-Wilki (zwykle, g³odne, g³odne alfa itd. Nie niebieskie i szare!!!)
4 level- po que¶cie od biologa dostajemy miecz+3 i mo¿emy chodziæ na niebieskie wilki
5-10 level- lurujemy sobie niebieskie wilki oczywi¶cie po kilka grup z tym ze na od 7 levela mo¿na sobie lurowac na maxa
11-17 level- na Zaprz w 2wiosce z tym ze na 11 levelu po jednej grupce a potem coraz wiecej bierzemy
18-28 level- zdecydowanie Dzikusy w 2 wiosce
29-37 level-mo¿na dzikusy ale tam expi duzo ludzi wiec radzilbym(samtam expilem) pustynie. Na pustyni jest malo ludzi dobry exp. Z tym rzeczywi¶cie z wiêkszym levelem lurujemy sobie coraz wiêcej grupek
38-55 level- BO (z ang. Black Orcs- Czarne Orki) tam doskonale idzie exp. Expimy oczywi¶cie w pt chociaz mo¿na samemu ale idzie wiecej potowi mniej expa
56-67 level- Grota Paj±kow na pustyni. Expimy w pt i bardzo szybko idzie exp. Zu¿ywamy du¿o potów ale tam leci du¿o kasy i fajne itemy
63-79 - drugi loch paj±ków (v2). Tutaj kto¶ mo¿e siê k³óciæ, bo na 64 lvlu nie ma ³atwo w v2, ale z dobrym eq zarobimy du¿o wiêcej, ni¿ w pierwszej grocie i wbijemy te¿ du¿o wiêcej expa. Tak samo z maxymalnym lvlem w v2, który poda³em... Có¿ ja expi³em w v2 do 79 lvlu, i wcale nie narzeka³em... By³o do¶æ dobrze, exp jako tako szed³, nawet bez pier¶cienia, drop jeszcze by³.
Po 79 lvlu na polskim metinie pozostaje ju¿ tylko czerwony las (oczywi¶cie mo¿na siê tam wybraæ wcze¶niej, ale jest to nieop³acalne...
Moim zdaniem od lvl 75 do 85 mozna expic w DT wystarczy sie odpowiednio ubraæ nie trzeba kupywaæ krwistych do Groty